Skip to content

IT-Recruiter

Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland€ 3.000 - € 4.500 per maandITIS Projects

Functieomschrijving

Bij ITIS begrijpen we dat je meer bent dan alleen een recruiter. Je bent een netwerker, een verbindingspunt tussen talenten en kansen, en bovenal een persoon met een eigen leven en passies buiten het werk. Geen targetgedreven aanpak, maar de ruimte om duurzame relaties te bouwen. We bieden je de vrijheid om te floreren en de zelfstandigheid om te excelleren, sluit je aan bij een organisatie die jou als individu waardeert en waar je de ruimte krijgt om écht mensgericht te werken.

Wat ga jij doen?

Als ervaren IT-Recruiter ben jij al bekend met de werkzaamheden in het IT-recruitmentvak. In het kort verstaan wij daaronder: opstellen van vacatures en uitzetten, sollicitaties behandelen, searchen naar kandidaten, talentpools onderhouden, gesprekken voeren en verantwoordelijk zijn voor het recruitmentproces van a tot z etc. Wat maakt deze vacature uniek? Bekijk en lees het hieronder!

Onze werkwijze:

 • Relatie: ITIS draait om het creëren van duurzame relaties voor langere termijn. Dit geldt voor alle stakeholders, of het nu gaat om kandidaten, collega's, partners of klanten. Wij hebben aandacht voor de persoon achter de medewerker, dit maakt dat ons verloop lekker laag is. Dus ook jij bent geen nummertje!
 • Kwaliteit boven kwantiteit: 10 mensen aannemen waarvan 9 volgende maand vertrekken dat is toch zonde van jouw waardevolle tijd en effort? Daarom kiest ITIS kwaliteit boven kwantiteit, natuurlijk verwachten we wel resultaten. Wij vermijden trucjes om kandidaten tijdelijk aan ons te binden. Eerlijkheid en authenticiteit leiden ons, zelfs in deze uitdagende markt. 
 • Ontwikkelingen: De ontwikkelingen binnen recruitment gaan zo snel, gelukkig krijg jij hier de vrijheid om als specialist deze ontwikkelingen te volgen en te implementeren in het recruitmentproces. Je kan sparren met de Corprate Recruiter en HR-manager hiervoor.
 • Echt contact: Het gaat bij ons niet alleen om het afvinken van takenlijsten, we willen dat jij écht contact maakt met de kandidaten. Geen oppervlakkige praatjes, maar diepgaande gesprekken waardoor jij tot de kernwaardes van de persoon komt en kan matchen met onze bedrijfscultuur. Zelfs als kandidaten nu niet beschikbaar zijn, weet jij hoe jij jouw netwerk warm houdt.
 • Functieprofielen: In deze rol zal jij je voornamelijk richten op ervaren functieprofielen op het gebied van infra- en functioneel(applicatie) beheer en software ontwikkeling. Daarbij hebben wij ook een traineeship ontwikkeld voor low-code development, dit zijn HBO/WO afgestudeerden die een stevig traject ingaan waarbij we van jou de verantwoordelijkheid verwachten om deze kandidaten te begeleiden in het proces.


Wat bieden wij?

 • Een goed startsalaris (gebaseerd op kennis/ervaring/opleiding) tussen de €3000 - €4500 met 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen (mogelijkheid bij te kopen) en een bonusregeling;
 • Een tijdelijk contract met de intentie om deze voor onbepaalde tijd voort te zetten (32-40 uur);
 • Laptop, telefoon en leaseauto van de zaak;
 • Mogelijkheden om hybride te werken;
 • Pensioenopbouw en een opleidingsbudget met de ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Vereisten


Wie ben jij?

Natuurlijk zijn er ook een aantal vaardigheden die wij van jou verwachten:

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must anders wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen;
 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Ten minste 2 jaar ervaring met ICT recruitment een pré in detachering;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
 • Mensen enthousiasmeren: Jij kan (potentiële) kandidaten warm krijgen voor passende vacatures en de match maken tussen de functie en persoon. Hier hoort een dosis creativiteit bij en een commerciële houding om je te onderscheiden van concurrenten om de juiste mensen te binden;
 • Initiatiefrijk: Jij hebt een proactieve houding, denkt mee (out-of-the box) met operationele, tactische en strategische onderwerpen. Jij kunt je werk uitstekend zelfstandig vormgeven maar je werkt ook graag samen met jouw team om tot successen en oplossingen te komen;
 • Communicatieve vaardigheden: Een groot deel van jouw tijd ben je in gesprek met kandidaten maar ook met nieuwe medewerkers, jouw collega's, klanten en andere relevante stakeholders. Daarom is het belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat en een goede gesprekspartner aan tafel bent. Waarbij je goed kan omgaan met verschillende persoonlijkheden en belangen. Zoals; meeveren met je gesprekspartner, inlevingsvermogen maar ook regie kunnen pakken in een gesprek om jouw gespreksdoelen te bereiken.


Vragen over deze vacature?

Klinkt als een mooie uitdaging toch? Een vacature vertelt je al veel maar niet alles, dus het zou logisch zijn als je vragen hebt. Schroom niet en neem vooral contact op met onze Corporate Recruiter Shaleyda Khoesiaal via shaleyda.khoesiaal@itis.nl of 06 13 47 98. Om je nog een beter beeld te kunnen geven over de functie is het ook mogelijk alvast kort kennis te maken vóór het eerste sollicitatiegesprek met jouw toekomstige team van account- en fieldmanagement, laat het weten als je dat zou willen!


Ben jij na het lezen van de vacature al overtuigd, want dit is dé functie voor jou? Dan is solliciteren via onderstaande button natuurlijk ook mogelijk.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens. 


Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.500 per maand
ITIS Projects

of