Corporate Recruiter IT

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je onderdeel bent van een laagdrempelige en informele IT organisatie die echt hart heeft voor zijn medewerkers? Waarvoor jij de best passende IT’ers gaat werven? En neem je ook al wat recruitment ervaring mee? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen?

De afgelopen jaren zijn er binnen ITIS een aantal mooie stappen gezet op recruitmentvlak. Wij zoeken iemand die deze trend doorzet en een stabiele en gezonde groei van personeel gaat realiseren. In deze functie vorm je samen met Anne het “Team HR” en ben je zowel operationeel als strategisch bezig met het recruitmentvak, waar zeker op strategisch vlak nog genoeg op te pakken is. Denk aan het optimaliseren van referral recruitment, de werkenbij-site en het uitzoeken van doelgroep- & jobmarketingcampagnes. Dit hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen, als onderdeel van Team HR spar je regelmatig met Anne over dit soort onderwerpen. Daarnaast lever je zelf ook input voor het aanvliegen van andere HR onderwerpen. Maar er moet natuurlijk ook ‘gewoon gerecruit’ worden.

Als Corporate Recruiter binnen ITIS ben je verantwoordelijk voor de gehele recruitmentcyclus. Zowel het werven en selecteren van nieuwe collega’s en uitzetten van vacatures als het voeren van (arbeidsvoorwaarden)gesprekken en het onboarden van jouw collega’s valt binnen deze functie. IT’ers zijn een verrekt lastige doelgroep om in beweging te krijgen met veel concurrentie, dus het post en pray principe is hier kansloos. Hoe je het dan wel gaat aanvliegen? Dat is (grotendeels) aan jou!

Wat bieden wij!

 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om deze rol zelfstandig in te vullen.
 • De mogelijkheid om te werken bij een werkgever waar je geen nummertje, maar een persoon met een privé leven bent.
 • Een goed salaris (gebaseerd op kennis/ervaring) o.b.v. 40 uur exclusief 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een bonusregeling.
 • Pensioenopbouw en een opleidingsbudget met de ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Laptop en telefoon van de zaak. Mogelijkheid tot een leaseauto.
 • Medewerkersbijeenkomsten, kennissessies, samen kerst vieren, een familiedag: kortom veel leuke en gezellige momenten met jouw collega’s en je gezin!

Vereisten

Wie ben jij?

Natuurlijk zijn er ook een aantal vaardigheden die wij van jou verwachten:

Inhoudelijke vaardigheden

 • Een afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare werkervaring binnen het recruitmentvak met bij voorkeur ook ervaring met het opzetten van recruitmentplannen en uitvoeren van wervingscampagnes.
 • Affiniteit met IT, voornamelijk binnen het IT infrastructuur spectrum is een must!

Persoonlijke vaardigheden

 • Je bent initiatiefrijk, communicatief vaardig en oplossingsgericht.
 • Je bent zelfstandig en weet op een creatieve en overtuigende wijze mensen te enthousiasmeren.
 • Je vindt gemakkelijk je weg in een organisatie en weet om te gaan met verschillende persoonlijkheden en belangen.
 • Je bent flexibel, in staat om je eigen visie te vormen en deze duidelijk te maken aan anderen.


Vragen over deze vacature?

Klinkt als een mooie uitdaging toch? Een vacaturetekst is maar een vacaturetekst, dus het zou logisch zijn als je vragen hebt. Schroom niet en neem vooral contact op via carriere@itis.nl of via 088-80 40 000. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon binnen 5 minuten solliciteren via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.