(Senior) Systeembeheerder

Omschrijving

Wij zijn momenteel op zoek naar versterking voor onze core business: IT beheer. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je op detacheringsbasis bij diverse klanten aan de slag gaat maar tegelijkertijd OOK onderdeel bent van een laagdrempelige en informele IT club die echt hart heeft voor zijn medewerkers? Dan is ITIS de juiste match voor jou!

Als allround ICT dienstverlener hebben wij sinds 2007 een breed en divers netwerk aan actieve klanten opgebouwd. Regelmatig wordt onze expertise geraadpleegd en gevraagd om een ervaren Systeembeheerder. Dit kan een vraag zijn voor een all-round Systeembeheerder, maar ook voor een specialist op bijvoorbeeld het gebied van Citrix, VMWare of Netwerkarchitectuur. Een uitgelezen kans als jij jouw expertise wilt inzetten binnen afwisselende en uitdagende projecten waarbij diversiteit, flexibiliteit en zelfstandigheid de basis vormen.


Wil jij de komende jaren elke dag hetzelfde werk doen? Dan zijn wij niet de juiste plek voor jou. Wil jij graag een lange samenwerking aangaan, maar toch de variatie en uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden behouden? Dan is ITIS wel “the place to be”! Onze opdrachten kunnen betrekking hebben op het implementeren, monitoren en troubleshooten van netwerk infrastructuur (inclusief interne- en externe Security), het beheren en installeren van servers (Windows 2008R2 / 2012 / 2016 / Linux), SAN / NAS storage oplossingen en VMware vSphere & HyperV hypervisor virtualisatie platformen. Daarnaast komt ook Exchange-, Active Directory- en Office 365 beheer, 2e & 3e lijns incidentmanagement en/of ondersteuning op het gebied van applicatiebeheer regelmatig langs. Kortom: een oneindige diversiteit aan mogelijkheden en hierdoor een continue ontwikkeling voor jou als persoon én professional, waardoor wij als bedrijf ook weer groeien. Hoe meer win-win wil je het hebben!


Wat bieden wij?

 • Een leaseauto!
 • De mogelijkheid om te werken bij een werkgever waar je geen nummertje, maar een persoon met een privé leven bent.
 • Een goed en competitief salaris tussen de 2.500 en 5.000 euro (gebaseerd op je niveau) en 26 vakantiedagen.
 • Medewerkersbijeenkomsten, kennissessies, samen kerst vieren, een familiedag: kortom veel leuke en gezellige momenten met jouw collega’s en je gezin!
 • Opleidingen en certificeringsmogelijkheden, persoonlijk afgestemd op jouw wensen en doelen, Hierin word je begeleid door onze fieldmanager, die regelmatig bij je op bezoek komt.
 • Een interessante en diverse klantenportefeuille met uitdagende en vaak langdurige projecten.

Vereisten

Natuurlijk zijn er ook een aantal vaardigheden die wij van jou verwachten:

Inhoudelijke vaardigheden

 • HBO werk- en denk niveau, bij voorkeur met een HBO diploma. Uiteraard staan wij ook open voor gemotiveerde MBO’ers die ons ervan overtuigen dat zij op HBO niveau acteren.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Systeembeheerder in een Microsoft omgeving.
 • Je bent in het bezit van Microsoft certificering, aangevuld met certificering en ervaring op aanvullende expertisegebieden zoals VMWare, Hyper-V, SCCM, ITIL en Citrix.

Persoonlijke vaardigheden

 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent communicatief vaardig en oplossingsgericht,
 • Je vindt gemakkelijk je weg in een team, maar bent ook zelfstandig en proactief.
 • Je bent flexibel, in staat om je eigen visie te vormen en deze duidelijk te maken aan anderen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Vragen over deze vacature

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze enige echte recruiter Dennie per mail naar dennie.verberne@itis.nl of whatsapp via 06-13479853. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon binnen 5 minuten gesolliciteerd hebben via onderstaande button, zelfs zonder CV! Daarnaast kun je optioneel ook een video toevoegen als je dat prettiger vindt!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.